Hallo Dames, en ging je ook voor de bijl? Lekker alles zelfregelen voor het Sinterklaasfeest, want tja dat kunnen we toch het beste zelf doen als echte moeders met ambitie(i’m guilty) cadeautjes, gourmetten. Ervaar jij Sinterklaas stress of stress voor verjaardagen of feestdagen? Niet alleen kinderen ervaren stress voor bijvoorbeeld sinterklaas, kerst of voor een verjaardag, ik spreek en ken heel veel moeders die dat zo ervaren en als ik zelf niet oplet ga ik ook vol voor de bijl. We kunnen onszelf enorme druk opleggen, alles moet goed geregeld zijn, we moeten de perfecte cadeaus hebben, en mooie gedekte tafels, het lekkerste eten en het liefst nog alles zelf gemaakt maar hoe realistisch is dat. Nog maar niet te hebben over drukke overvolle winkels, stuiterende kids, witte pieten, zwarte pieten, gekleurde pieten. Herkenbaar? Het interessante is natuurlijk wat maakt dat het zo perfect of goed geregeld moet zijn van jezelf? Best weleens interessant om tijdens deze hystirische, correctie gezellige maand over na te denken. Wat moet je allemaal van jezelf? maar wat is nou je ware of echte intentie of wat wil je nou echt? Je mag natuurlijk altijd de gratis stresstest maken en je ontvangt meteen jouw score en tips om stress te lijf te gaan.

Nog even terug naar de Sinterklaas, bij ons waren alle cadeaus binnen 15 minuten uitgepakt en het eten hadden ze helemaal geen tijd voor. Maar aan de andere kant vind ik het toch ook wel heel gezellig avond en een familiefeest met ons gezin, lekker genieten ) en de dag erna geniet je nog van de gourmetgeur en je breekt je nek over alle nieuwe aanwinsten.
Misschien heb je het al gevierd maar mocht je het vanavond vieren wil ik je heel veel plezier toewensen en vergeet vooral niet te genieten want tja morgen vaart hij alweer naar Spanje en gaan we door naar het volgende feest.

 

Recent Posts