Layerslide 2
Copy of Layerslide 3

Moet jij ook zoveel van jezelf en kom je weinig toe aan bewegen of relaxen?

Ook ik vond het ongelooflijk moeilijk om voor mezelf te kiezen. Ik wilde namelijke een perfecte moeder zijn, een perfecte manager, de perfecte partner en zelf kwam ik onderaan het prioriteitenlijstje. Ik stond letterlijk in de overleefstand, genoot niet volop van mijn vrije tijd met mijn kids en voelde continue onrust in mijn lijf  en schuldgevoel als ik weleens wat voor mezelf deed.

Toen ik moeder werd dacht ik met een paar uur minder te werken, eigenlijk gewoon hetzelfde leven te leven maar niks daarvan bleek waar. Borstvoeding, gebroken nachten, gewoon na 10 weken weer volop aan de slag. Wanneer moet ik sporten of überhaupt met vriendinnen afspreken.  Uiteindelijk schrapte ik al mijn eigen pleziertjes, mijn sporten en de dingen waar ikzelf achteraf gezien van oplaadde. Want tja tijdgebrek en het zal wel zo horen in deze fase van mijn leven met als gevolg dat je ’s avonds uitgeblust op de bank plofte.

Maak niet dezelfde (dure en pijnlijke) fout als ik destijds heb gemaakt. ik dacht het allemaal als super woman wel zelf te kunnen en dat koste me zoveel kostbare tijd van echt genieten. Los van de frustratie, het gevoel van falen, futloos, moeilijk kunnen ontspannen, heel veel hoofdpijn en 20 kg zwaarder. Maar nu 6 jaar later weet ik dat het ook heel anders kan!

Mijn naam is Kim Meijer de wandelcoach voor moeders met ambitie. En ik nodig je in het onderstaande filmpje graag uit voor de 5 daagse challenge Relaxt in je lijf”. Je kunt je gratis aanmelden onder het filmpje.

Laat mij jou helpen om wel vol energie en relaxt te zijn!

Waarom heb jij nog niet gekozen om echt relaxt en vol energie in je lijf te zitten?

Je denkt dat het allemaal wel rustiger word als je kinderen op school zitten en het hoort nou eenmaal bij deze fase in je leven

Anderen helpen zit nou eenmaal in je bloed

Jij valt toch niet zomaar om

Hulp vragen voelt als falen en jij dopt je eigen boontjes wel

Je kent een stand en dat is er vol voor gaan!

Anderen verwachten nou eenmaal dat jij dingen voor ze oplost en ze kunnen altijd bij jou terecht met hun problemen


Hoe zorg je ervoor dat je meer energie krijgt en meer en meer ontspannen raakt in je eigen lijf?

21-27 september gaan we 5 dagen met een geweldige groep vrouwen aan de slag! Je ontvangt 4 dagen lang ’s ochtends om 8 uur een persoonlijk filmpje van mij in de Facebookgroep of in je mailbox met hele praktische tips, die je meteen die dag kan toepassen. Thema’s zijn moeten versus willen, hoe plan ik zonder schuldgevoel ME time, hoe komt het dat ik onrust in mijn lijf ervaar? en nog veel meer wat jou als moeder met ambitie bezig houdt. We sluiten woensdag 27 september om 20 uur in de avond af met een Live webinair zodat jij hele gave tools in handen hebt om je eigen nieuwe stappen te zetten ”om met meer energie relaxt in je lijf te zitten”

”Weet je het is altijd makkelijker om niks te doen”Maar misschien is het nu juist wel jouw moment! Je kan gratis deelnemen aan deze challenge om te ervaren wat mijn tips en inzichten voor jou betekenen. Stel je voor dat het wel voor je werkt?