Net als de herfst mag je soms oude patronen die niet meer voor je werken gewoon lekker loslaten, lospraten…om tijdens de winter energie op te doen en te verstillen om in de lente weer te groeien en te bloeien.

Weinig energie, moe wakker worden, jezelf met cola/koffie, zoetigheid door de dag heen slepen, spanning in je lijf, overgewicht of regelmatig hoofdpijn. 1 op de 5 mensen ervaart dit zeer regelmatig en we weten vaak zelf niet precies hoe dit komt dat we uit balans zijn. Maar je voelt wel al langer dat je dingen anders aan wilt pakken. We hebben vaak al van alles geprobeerd, het genegeerd of zelf perfecte work around ontwikkelt om dit nog maar even vol te houden. Want tja als de kids op school zitten dan….of het hoort bij deze fase in mijn leven. Maar weet je er zijn vaak oorzaken/dimensies die je niet meteen zelf ziet maar die zeker wel het onderzoeken waard zijn. Net als de herfst mag je soms oude patronen die niet meer voor je werken gewoon lekker loslaten, lospraten…om tijdens de winter energie op te doen en te verstillen om in de lente weer te groeien en te bloeien.

Spacemaker wandelcoaching heeft speciaal voor moeders met ambitie in 100 dagen”Relaxt in je lijf methode”ontwikkelt met alle tools om je fysiek, sociaal-emotionele en mentaal aan de slag te gaan. Het is niet alleen een krachtige ontwikkel methode tijdens stress preventie maar ook wanneer je last hebt van spanningsklachten of bang bent voor een burn-out.

Bewustwording, hoofd-hart verbinding, herkennen en vanuit inzicht leer jij hoe je regie neemt over je leven. Dus zelf nadenken over de invulling van je leven en hoe je wilt omgaan met de dingen die gebeuren. Door nieuwe krachtige keuzes te maken, bewandel jij jouw eigen pad naar meer innerlijke ruimte en succes wat duidelijkheid, richting en voldoening geeft . Dit merk jij niet alleen zelf maar het werkt ook door in je gezin en je omgeving. Wanneer jij zin hebt in een herfstwandeling met mij, weet je me te vinden.

Hartelijke groet,

Kim Meijer

De wandelcoach voor moeders met ambitie

Recent Posts