“Move out of your comfort zone. You can only grow if you are willing to feel awkward and uncomfortable when you try something new.” – Brian Tracy
Ja dat dus, pfff klotsende oksels maar dat is het voordeel van online daar hadden jullie mooi geen last van 😉 Gisteravond gaf ik mijn eerste masterclass” Relaxt in je lijf”via een of ander hip webinar programma en in theorie zou het allemaal werken. Goed voorbereid alles geoefend, ga ik live missen er sheets en doet het geluid raar en ik dacht, ik ga nu live zeggen dat ik hem de andere keer ga doen. Maar dat deed ik niet, iets in mij had zoiets; ”dag dame practise what you preach” je gaat maar ff lekker uit je comfortzone, niemand heeft gezegd dat ondernemen en nieuwe dingen doen makkelijk is. Mijn stresssysteem draaide overuren en daar ging nou net de masterclass over haha dat is toevallig. Maar door het te omarmen, gebruikte ik deze extra energie (stress) om te focussen en door te zetten. Ging het vlekkeloos, nee zeker niet, maar toch blij dat ik het gedaan heb. Het geeft echt ruimte om dit toch wel te doen kan ik nu na afloop weer zeggen. En ik heb de masterclass opgenomen hier en daar nog wat ontbrekende sheets erbij gedaan en hem zojuist gewoon nog even nagestuurd, waarom? nou omdat het kan en de boodschap over stress en spanning zeer waardevol is voor moeders met ambitie.

En ook jij ging vast ook al heel wat keren uit je comfortzone Ooit ging je voor je eerste baan en leerde je allerlei nieuwe dingen, super leuk natuurlijk (ook niet altijd comfortabel) en waren er nog veel meer eerste keren en al die keren ondanks de spanning heb jij het ook gewoon overleefd. En heel van van die zaken als je erop terugkijkt, kan je nu om lachen of vind je de normaalste zaak van de wereld. Maare je hebt toen mooi wel ff je comfortzone (je persoonlijke ruimte) lopen stretchen en vergroten. En weet je hoe groter je comfortzone is, hoe ontspanner en relaxter je in lijf zit.

Ben je nog benieuwd naar de Masterclass Relaxt in je lijf, je ontvangt een email met de link en kunt deze tot zondagavond 1 oktober 23.59 uur terugkijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaxt weekend toegewenst!
Hartelijke groet,

Kim

 

Recent Posts