• Wat heb je uit de coach gesprekken gehaald? De grootste winst is denk ik het beseffen dat werk eigenlijk maar zo een klein deel is uit mijn leven. Het werken in de horeca is soms veel, zwaar en slokt je op. Nu kan ik dingen veel makkelijker loslaten en ga ik meer genieten van mijn gezin en alles erom heen. Ik probeer nu zelfs mijn collega’s net zo te motiveren als Kim dat bij mij weet te doen. Meer investeren in mezelf!! Een doel hebben door mijn eigen plan uit te stippelen!       ''Ik zou tegen andere moeders met ambitie willen zeggen'' Twijfel niet! Ga het gesprek met Kim aan en je zal zien dat je op een hele andere wijze naar dingen gaat kijken en geluk en rust brengt. Kim je bent een mijn grote voorbeeld! xxx

  Moeder met ambitie Werkzaam in de horeca
 • Hoe kwam je bij wandelcoach Kim van Spacemaker?
  Ik werd geattendeerd door mijn zus op een gratis krachtig wandelcoach gesprek en ze had mij daar natuurlijk niet zomaar voor opgegeven. Momenteel ben ik werkzaam in het ziekenhuis waar ik stage heb gelopen en ik heb mijn top hier wel bereikt. En ik wil graag meer doen, en nog meer leren. Voor mijn gevoel sta ik stil en duren de werkdagen erg lang.
  Wat heeft het gratis Krachtige wandelcoach gesprek jou gebracht? Het inzicht dat ik veel voorwaarden voor mijzelf opleg. Ik moet eerst dit en dan mag ik dat. Ik beloof mijzelf, maar dat zorgt er ook voor dat ik weinig tijd kan besteden waar ik tijd aan wil besteden.
  Wat zou je tegen andere moeders met ambitie willen zeggen?
  Ga en bereid je niet te veel voor. Laat het gewoon gebeuren en over je heen komen.
  Moeder met ambitie Werkzaam in het ziekenhuis
 • Ik stond voor een dilemma voor een mogelijke carrière move en dit was voor mijn de aanleiding om met Kim in gesprek te gaan. Wat is de grootste winst wat je uit coach gesprek hebt gehaald? Duidelijkheid en inzicht of mijn keuze terecht zou zijn. Ik zou tegen andere moeders met ambitie willen zeggen ''Vooral niet twijfelen. Gewoon doen! Het is enorm prettig je situatie uit de doeken te doen tegenover een onafhankelijk professioneel persoon''

  Moeder met ambitie werkzaam als Trainingscoördinator
 • Merit liep als moeder met ambitie mee tijdens een van de eerste Walk to Talk sessies waar wij met een groep van 7 moeders met ambitie aan de wandel gingen. ''De Walk to Talk is zeker een aanrader. Gun jezelf even die ME time. en kom tot de ontdekking dat je niet de enige ambitieuze moeder bent die de hele dag aan het rennen en vliegen is zonder even dat momentje voor jezelf. En vind samen datgene waar je bewust of onbewust al een tijd naar op zoek bent.'''

  Merit Manager