Layerslide 2

Moet jij ook zoveel van jezelf en kom je weinig toe aan bewegen of relaxen?

Jij hebt een keuze. Je mag gewoon nu genieten van al het moois om je heen zonder; onrust en een vermoeid lijf. Maak ook gebruik van mijn bewezen tips en ervaringen om in 100 dagen met meer energie weer relaxt in je lijf te zitten.

 

Je eigen pad bewandelen betekend dat je regie neemt over je leven, dus zelf nadenken over de invulling van je leven en hoe je wilt omgaan met de dingen die gebeuren. Op alle dimensies fysiek, mentaal, sociaal- emotioneel . Een van de manieren om dit te doen, is door het vormgeven en naleven van je persoonlijkkompas (visie) Tijdens het 100 dagen Relaxt in je lijf programma maak je keuzes hoe jij om wilt gaan met je tijd, energie, lijf en talenten. Tijdens de wandelcoaching loop ik 3-6 maanden als coach een stukje mee. Door nieuwe krachtige keuzes te maken, bewandel jij jouw eigen pad naar meer innerlijke ruimte en succes wat duidelijkheid, richting en voldoening geeft . Dit merk jij niet alleen zelf maar het werkt ook door in je omgeving.

Laat mij jou helpen om wel vol energie en relaxt in je lijf te zitten

Na schade en schande besloot ik toch het roer om te gooien en heb ik mijn baan als manager opgezegd en heb nieuwe plannen gemaakt. Ik ben parttime gaan werken i.p.v. 50 uur en ben de schoolbanken ingegaan en ben omgeschoold tot wandelcoach. Ik ben weer gaan sporten en loop 3x per week hard en weer zoveel meer gaan genieten. Daarlaat ik veel meer energie ervaar heb ik letterlijk voor mezelf gekozen en daardoor ook voor mijn gezin.

Jij hoeft het als super woman niet alleen te doen! Er zijn veel moeders met ambitie die jou voorgingen en ik loop ook graag met jou op! Het alleen doen koste mij zoveel kostbare tijd van echt genieten. Los van de frustratie, het gevoel van falen, futloos, moeilijk kunnen ontspannen, heel veel hoofdpijn en 20 kg zwaarder.

Maak ook gebruik maken van mijn bewezen tips en ervaringen om in 100 dagen met meer energie weer relaxt in je lijf te zitten. Ik coach online en offline en daarnaast krijg je 100 dagen toegang tot het Sportrusten waar je alles leert over hardlopen met schema’s of je ontvangt toegang tot de ademhalingsmodule. Op persoonlijk vlak ontvang je van mij je oefeningen en bewezen tips zodat je in 100 dagen een stout plan hebt gemaakt om helemaal in control te zijn . Deze 100 dagen zijn jouw eigen eerste stappen op weg naar een relaxt en energiek leven. Je geniet weer van de kleine dingen en neemt zonder schuldgevoel je ME time.

Waarom heb jij nog niet gekozen om echt relaxt en vol energie in je lijf te zitten?

Je denkt dat het allemaal wel rustiger word als je kinderen op school zitten en het hoort nou eenmaal bij deze fase in je leven

Anderen helpen zit nou eenmaal in je bloed

Jij valt toch niet zomaar om

Hulp vragen voelt als falen en jij dopt je eigen boontjes wel

Je kent een stand en dat is er vol voor gaan!

Anderen verwachten nou eenmaal dat jij dingen voor ze oplost en ze kunnen altijd bij jou terecht met hun problemen


En misschien zijn er twijfels?

Hoe pak ik het aan want ik heb nog niet helemaal helder wat ik wil bereiken met de wandelcoaching behalve dat ik beter in mijn lijf wil zitten?

Wat is nou precies mijn einddoel (verlangen) voor de 1 op 1 wandelcoaching of wil je het liever zelf je het programma volgen met Online ondersteuning?

Wat voor schema gebruik ik voor het meer bewegen?

En wat moet ik in hemelsnaam met een hartslagmeter en ademhalingsoefeningen?

 

 

 

Hoe zorg je ervoor dat je meer energie krijgt en meer en meer ontspannen raakt in je eigen lijf?

Jij gaat 100 dagen aan de slag om je stresshormoon te verlagen door bewust te werken aan; jezelf, aan je ademhaling, je gaat je conditie verbeteren en tot slot maak je een stout plan. Door het programma te volgen en gewoon te doen en te doen en stap je over al persoonlijke drempels heen en transformeer je tot de vrouw wie je eigenlijk diep van binnen al bent!

Je leert jezelf in 100 dagen opnieuw kennen niet alleen op persoonlijk vlak maar ook op het gebied van bewegen, ontspannen en je verlangens waar jij de aankomende tijd mee aan de slag gaat.

Hoe stel jij jouw persoonlijke kompas af?
Met mijn inspirerende en daadkrachtige aanpak komt dat zeker goed. De wandelcoaching en de online filmpjes (15 stuks) Je werkt 100 dagen lang stap voor stap aan jouw eigen plan. Je leert hoe je regie neemt over je leven, dus zelf nadenken over de invulling van je leven en hoe je wilt omgaan met de dingen die gebeuren. Op alle dimensies fysiek, mentaal, sociaal- emotioneel . Een van de manieren om dit te doen, is door het vormgeven en naleven van je persoonlijkkompas (visie) Tijdens het 100 dagen Relaxt in je lijf programma maak je keuzes hoe jij om wilt gaan met je tijd, energie, lijf en talenten. Door nieuwe krachtige keuzes te maken, bewandel jij jouw eigen pad naar meer innerlijke ruimte en succes wat duidelijkheid, richting en voldoening geeft . Dit merk jij niet alleen zelf maar het werkt ook door in je gezin en je omgeving. En daardoor ben jij een nog energiekere moeder en vrouw.

 

Dus weg met die twijfels, je gaat er vol voor en je zult gaandeweg ervaren wat er allemaal bij past. En dit werkt na de 100 dagen ook door! 

”Weet je het is altijd makkelijker om niks te doen”Maar misschien is het nu juist wel jouw moment!

Wat krijg je in het Vip programma

Tijdens het VIP programma ontvang je al het bovenstaande van het Online programma. Het grote verschil is dat je 100% ondersteuning krijgt en 1 op 1 coaching. Tijdens deze wandelingen trekken we samen de natuur in en gaat het helemaal over jou en je eigen pad bewandelen. Je leert hoe je regie neemt over je leven, dus zelf nadenken over de invulling van je leven en hoe je wilt omgaan met de dingen die gebeuren. Op alle dimensies fysiek, mentaal, sociaal- emotioneel . Een van de manieren om dit te doen, is door het vormgeven en naleven van je persoonlijkkompas (visie) Tijdens het 100 dagen Relaxt in je lijf programma maak je keuzes hoe jij om wilt gaan met je tijd, energie, lijf en talenten. Door nieuwe krachtige keuzes te maken, bewandel jij jouw eigen pad naar meer innerlijke ruimte en succes wat duidelijkheid, richting en voldoening geeft . Dit merk jij niet alleen zelf maar het werkt ook door in je gezin en je omgeving.

  • Je krijgt 3-6 maanden lang 1 op 1 wandelcoaching van mij wat inhoud dat je 6 live wandelsessies hebt van circa 1,5 uur in Bergen, Alkmaar of Heerhugowaard. Tijdens deze wandelingen gaat het helemaal over jou; je werkt aan je persoonlijke coach doelen, je ontvangt persoonlijke inzichten en bijpassende opdrachten die jou helpen je volledige potentieel te benutten vanuit hoofd & hartverbinding
    
  • Je ontvangt wekelijks van mij een zeer inspirerend filmpje met opdrachten welke helemaal aansluiten bij het letterlijk en figuurlijk in beweging komen en voor jezelf kiezen. Je ontvangt praktische tips om ook die hobbels te nemen die je tegenkomt en welke horen bij veranderen.
    
  • Je ontvangt als bonus het 100 dagen Sportrusten pakket t.w.v. 97,- euro om volgens een bewezen methode aan je conditie en ademhaling te werken. Je ontvangt een persoonlijk loopschema, ademhalingsoefeningen, 2 boeken, koelkast stickers i.c.m. een bijpassend online programma van Sportrusten. Je ontvangt ook toegang tot het sportrusten FORUM waar je al je vragen kunt stellen over hardlopen en wielrennen op jouw niveau. Het maakt dus niet uit of je beginner bent of wilt trainen voor de 10 km of een marathon, je krijgt een persoonlijk schema. https://www.sportrusten.nl/over-sportrusten/
    
  • Ook na de 100 dagen werkt het door want dan ben je fit & energiek in je lijf, Je slaapt beter, Je bent (meestal) relaxed, Je doet het niet op wilskracht, maar met plezier, Je wordt een leuker mens; en (hard)lopen wordt bijzaak maar meestal wil je na 100 dagen niet meer zonder.

 

Investering 597,- euro inclusief BTW of
3 termijnen van 207,- euro betalen, wat jij fijn vindt.