1 Juli 2017 precies  ”365 dagen succesvol” Vorige week vierde ik het 1 jarig bestaan van Spacemaker coaching wauw wat was dat het jaar. In dit blog en met deze video over mijn eerste jaar als ondernemer wil ik je inspireren om ook voor jouw droom te gaan, wat je droom ook is!

Video 1 jaar Spacemaker coaching

En wat kan er veel gebeuren in een jaar, van twijfel naar helemaal voor mezelf en voor mijn bedrijf kiezen. Van zoekend naar volledig mijn droom leven. Want ja je baan opzeggen is de eerste stap wat eigenlijk de makkelijkste stap was maar dan begint het pas. 1 juli 2016 had ik een plan en alles wat ik voor ogen had toen heeft al mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Logo’s, websites, netwerken, doelgroep spreken tot complete online programma’s opgenomen te hebben voor managers om vervolgens weer in de prullenbak te gooien omdat ik het niet voelde. Ik heb angsten overwonnen, hobbels overgestapt en beren afgeschoten. Begin 2017 mijn eindopdracht geschreven en afgestudeerd tot business coach en ik ben mijn grootste drempel overgestapt welke zichtbaarheid heet door de training Pak je Podium bij Eva Brouwer te volgen. Na twee maanden presentatietraining BAM op het podium voor meer dan 100 vrouwen mijn eigen verhaal vertelt over ambitie en waarom ik wandelcoach ben. Het voelt zo goed om recht uit mijn hart mijn verhaal over ambitie te vertellen en vrij te zijn van al die niet helpende gedachtes. En vanuit deze ervaring nam ik eindelijk die 3 videos op en schreef ik mijn e-book speciaal voor moeders met ambitie met ”3 gouden tips om helemaal in control te zijn” welke moeders met ambitie dus gratis kunnen downloaden.

Is dat niet eng je baan opzeggen zonder dat je precies weet wat je gaat doen? Heb je al klanten? Of opmerkingen van he, je geeft toch niet zomaar je zekerheid en je inkomen op? kan je het niet beter naast je baan opbouwen! Dit waren ruim een jaar geleden, veel gehoorde vragen. Wat is hierop mijn antwoord: Weet je wat pas eng is als je volledig je hoofd hart verbinding kwijt bent en eigenlijk onderdeel bent van iemand anders zijn plan of droom en dat de jaren voorbij kabbelen en je helemaal vast zit in je eigen gecreëerde structuur zonder dat je jezelf hiervan bewust bent en onbewust in de overleefstand staat. Of dat je niet je mooiste leven leeft en genoegen neemt met een zeventje omdat je je keuzes maakt onbewust gestoeld op angst. En later als je groot bent zegt had ik maar dit had ik maar dat, dat is pas eng.

Betekenis geven En weet je hoe heerlijk het voelt om echt en dan bedoel ik echt van betekenis te kunnen zijn voor een ander. En wat is betekenis? dat voor jou weer compleet anders dan voor mij en dat is juist zo mooi! maar ergens hebben we allemaal een droom en wat super moois te doen in de wereld en ik hoop natuurlijk dat jij je droom al leeft. In mijn geval na jaren lang het najagen van targets, cijfers, sturen op inspanning enzovoort mag ik nu recht vanuit mijn hart die dingen doen die moeders met ambitie verder helpen en dat geeft zoveel energie en voldoening. Zo zat ik het Pinksterweekend voor 5 dagen in Spanje met een moeder met ambitie die in de herstelfase zit van haar burn-out. Waarom Spanje? nou dat ontstond gewoon en we houden beide van de zon en we hebben dit gecombineerd met de coaching. En hoe gaaf is het dat ik tijdens de wandelsessies een klein beetje mag bijgedragen ”dat een moeder met ambitie” weer de energie heeft voor datgene wat haar echt gelukkig maakt. Dit werkt namelijk door in gezinnen, in relaties in werk misschien wel in alles. En dat is waarom ik zo graag wandelcoach ben.

Wandelcoach Al vrij snel merkte ik dat ik geen type ben om in een kantoor omgeving te coachen en trok erop uit tijdens de coachgesprekken. Echt heerlijk, lekker buiten, ruimte, vrijheid. Ondertussen heb ik meer dan 40 moeders met ambitie gewandeld  als wandelcoach, met sommige slechts een sessie met andere een traject van van gemiddeld 3 maanden, Walk to talks georganiseerd (groepscoaching) en weet wat zo bijzonder is? Iedere vrouw heet haar eigen unieke verhaal. Door al deze bedrijvigheid heb ik sinds kort een heerlijke eigen plek midden in het bos in Bergen wat het startpunt is van nog vele mooie wandelingen. Het tweede jaar gaan er weer zoveel mooie dingen ontstaan. Zo is ronde 2 van de gratis krachtige wandelcoach gesprekken gestart en zoek ik wederom 20 moeders met ambitie. En wat heel gaaf is ik momenteel samen met een collega bezig een programma te schrijven om in najaar een 5 daagse in Santa Pola in Spanje te organiseren. Maar nu eerst nog even nagenieten van het 1 jarige bestaan van Spacemaker coaching. Super thanks lady’s voor het vertrouwen en jullie enthousiasme want zonder jullie had ik nu geen feestje ;-)) Bedankt voor het lezen of kijken!

Recent Posts