Hallo lieve moeders met ambitie ”De derde ronde is gestart”***20 moeders met ambitie gezocht voor een 20 gratis krachtige wandelcoach gesprekken*** In dit bericht lees je hoe de de meer dan 70 wandelgesprekken van eerste en tweede ronde zijn gegaan, enkele ervaringen van andere moeders met ambitie en vind meer info over de derde ronde. Geen zin om te lezen 😉 Bekijk hieronder dan het filmpje met ongeveer dezelfde info. Wie weet ben jij die moeder met ambitie of ken jij een collega of een vriendin die een gratis krachtig wandelcoach gesprek verdiend.

Wauw ik was zo eens even aan het terugblikken op 2017 en wat is er veel gebeurt. Ik heb heel veel mooie wandelingen mogen maken zeg. Wat me het meeste is bijgebleven, is de energie van al die vrouwen die ik dit jaar gesproken heb tijdens de Gratis Krachtige wandelcoach gesprekken, tijdens de Walk to Talks en tijdens de coachtrajecten. Het is zo’n gaaf avontuur wat begin 2017 startte, ik deed namelijk 1 maart dit jaar een oproep en de reacties waren overweldigend, warm, enthousiast en nu bijna 9 maanden verder heb ik met ruim 70 fantastische vrouwen, moeders met ambitie mogen wandelen. Ze zijn werkzaam in allerlei branches, met ieder hun eigen unieke verhaal. Thema’s als controle, balans, rust en hoe organiseer ik het allemaal en waar word ik nou echt gelukkig van kwamen veel voorbij. Echt zo gaaf om te doen. Ik kreeg veel reacties terug als: heerlijk om te wandelen met iemand die echt luistert, die kritische vragen stelt, even lekker lospraten, nieuwe inzichten, aha momentjes.   

 

En ik ga gewoon nog even door met deze Gratis krachtige wandelcoach gesprekken. En mocht je het nog niet weten, mijn missie is om voor maart 2018 met 100 moeders met ambitie gewandeld te hebben en ze de kracht van mijn wandelcoaching te hebben laten ervaren. En weet je dat doe ik natuurlijk niet zomaar, het geeft mij heel veel inzichten en ”ik gun jou als moeder met ambitie namelijk dat je de energie hebt voor datgene wat jou echt gelukkig maakt en hier ook voor durft te kiezen”  

Hoe hebben moeders met ambitie het ervaren hebben:
Ik stond voor een dilemma voor een mogelijke carrière move en dit was voor mijn de aanleiding om met Kim in gesprek te gaan. Wat is de grootste winst wat je uit coach gesprek hebt gehaald? Duidelijkheid en inzicht of mijn keuze terecht zou zijn. Ik zou tegen andere moeders met ambitie willen zeggen ”Vooral niet twijfelen. Gewoon doen! Het is enorm prettig je situatie uit de doeken te doen tegenover een onafhankelijk professioneel persoon”

MOEDER MET AMBITIE werkzaam als Trainingscoördinator

Wat heeft het gratis Krachtige wandelcoach gesprek jou gebracht? Het inzicht dat ik veel voorwaarden voor mijzelf opleg. Ik moet eerst dit en dan mag ik dat. Ik beloof mijzelf, maar dat zorgt er ook voor dat ik weinig tijd kan besteden waar ik tijd aan wil besteden. Wat zou je tegen andere moeders met ambitie willen zeggen? Ga en bereid je niet te veel voor. Laat het gewoon gebeuren en over je heen komen.

MOEDER MET AMBITIE Werkzaam in het ziekenhuis

De derde ronde***20 moeders met ambitie gezocht***maar ik zoek niet zomaar moeders!
Je hoeft niet perse een coachvraag te hebben, wat wel belangrijk is voor deze ronde, dat je je herkent in een van deze voorbeelden:  

  • Je bent een harde werker die maar doorgaat ook als voel je dat het je soms te veel wordt, je geeft niet snel op.   
  • Je bent een streber met hart voor de zaak of je onderneming en voor datgene wat je te doen hebt en je kan je helemaal focussen op je werk en cijfert jezelf regelmatig weg. 
  • Je bent een echte helper, die altijd klaarstaat en een ander moet het wel heel bont maken wanneer jij nee zegt.   

Stuk voor stuk allemaal hele mooie eigenschappen en kwaliteiten maar ze kunnen je op den duur wel opbreken. Herken je je in een van bovenstaande? En wil je tijdens een gratis Krachtig wandelcoach gesprek hiermee aan de slag door je verhaal te vertellen als moeder met ambitie? Ik beloof je dat je na afloop vol energie met nieuwe inzichten naar huis gaat.  

Interesse in een krachtig wandelcoach gesprek? 
Deze gesprekken zijn t.w.v. 97,- euro zijn 100% gratis en je hebt ook geen vervolgverplichtingen. (Echt niet!) Jij bepaalt wat je met je nieuwe inzichten gaat doen en welke acties je wilt nemen om hieraan verder te werken. Denk aan het beginnen van een coachtraject, je verdiepen in een opleiding, boeken lezen, meelopen tijdens een Walkt to Talk, vul het maar in.  

Ja ik wil een gratis krachtig wandelgesprek 
Stuur een mailtje naar kim@spacemakercoaching.nl en geef aan dat je graag een afspraak wilt maken voor een gratis Krachtig Wandelcoach Gesprek. Voor dit gesprek hoef je dus niet per se een coachvraag te hebben. Wil je mij laten weten in welk bovenstaand voorbeeld je jezelf herkent? En misschien heb je juist wel een hele concrete vraag of een gevoel dat je verder wilt onderzoeken en wil je hier concreet mee bezig gaan. Helemaal super ik lees het graag en kijk ernaar uit om samen met jou aan de wandel te gaan.

Hartelijke groet,
Kim Meijer  

De wandelcoach voor moeders met ambitie 

 

Startlocaties 2018: Bergen Noord Holland- Geestmeerambacht Alkmaar-Park van Luna Heerhugowaard

Recent Posts