Like & Walk to talkWin actie Speciaal voor Moederdag! Bekijk hier het filmpje met de uitnodiging
Spacemaker organiseert een Walk to Talk in Heerhugowaard speciaal voor moeders met ambitie, die het helemaal verdienen om tijdens moederdag in het zonnetje gezet te worden. Winnaars zijn zojuist bekend gemaakt en ontvangen een persoonlijk bericht met de kadebon. Zondag 28 mei om 11 uur organiseer ik een nieuwe Walk to talk, binnenkort meer info.

Walk to Talk om je mooiste zelf te zijn want een origineel is altijd meer waard dan een kopie
Ken je dat gevoel  dat je alle ballen hoog houdt, dat je weinig ME time hebt, dat er op ieder moment van de dag iemand is die iets van je wil? En denk je op zulke momenten weleens waar ben ik nou? En je weet zeker dat het ook anders kan!
Dan is de Walk to Talk echt iets voor jou.

Wat kan Walk to Talk voor jou beteken?
In navolging op het succes van alle Krachtige wandelcoach gesprekken is hier nu de Walk to Talk. Wandelcoaching voor moeders met ambitie. We trekken echt onze wandelschoenen aan en gaan naar buiten. Hup de natuur in, zo vinden we letterlijk en figuurlijk meer ruimte en rust. We wandelen samen en jullie krijgen oefeningen van mij. Je gaat opzoek naar jouw Olifantenpadjes, dit zijn slimme padden (inzichten) die helemaal voor jou werken en dus niet die platgetreden padden van een ander. Op deze manier en met deze nieuwe inzichten, heb jij de keuze om het anders aan te pakken.
Je zal meer energie, rust en ruimte in je lijf ervaren.

De training wordt verzorgt door wandelcoach Kim Meijer van Spacemaker, de coach voor moeders met ambitie. ‘’ik gun dat moeders de energie hebben voor datgene wat ze echt gelukkig maakt’’
Fijne moederdag!
Liefs Kim Meijer de wandelcoach voor moeders met ambitie

Recent Posts