De tweede ronde***20 moeders met ambitie gezocht voor een gratis krachtig wandelcoach gesprek***
In dit bericht lees je hoe de meer dan 40 gesprekken van eerste ronde zijn verlopen en vind meer info over de tweede ronde. Geen zin om te lezen? Bekijk dan even het filmpje met ongeveer dezelfde info 🙂

Wauw die energie van al die vrouwen die in ondertussen gesproken heb tijdens de Gratis Krachtige wandelcoach gesprekken, tijdens de Walk to Talks, tijdens de coachtrajecten. Het is zo’n gaaf avontuur waar ik midden in zit. 1 maart dit jaar deed ik de oproep en de reacties waren overweldigend, warm, enthousiast en nu 4 maanden verder heb ik ruim 40 fantastische vrouwen, moeders gesproken tijdens een wandeling. Ze zijn werkzaam in allerlei branches met ieder hun eigen unieke verhaal. Thema’s als controle, balans, rust en hoe organiseer ik het allemaal en waar wordt ik nou echt gelukkig van kwamen veel voorbij. Echt zo gaaf om te doen. Ik kreeg veel reacties terug als: heerlijk om te wandelen met iemand die echt luistert, die kritische vragen stelt, even lekker lospraten, nieuwe inzichten, aha momentjes.

En ik ga gewoon nog even door met deze Gratis krachtige wandelcoach gesprekken. En voor degene die het nog niet weten mijn missie is om dit jaar 100 moeders met ambitie gesproken te hebben en de kracht van mijn wandelcoach gesprekken te laten ervaren. En weet je dat doe ik natuurlijk niet zomaar: ”ik gun jou als moeder namelijk dat je de energie hebt voor datgene wat jou echt gelukkig maakt en hier ook voor durft te kiezen”
De tweede ronde***20 moeders met ambitie gezocht***maar ik zoek niet zomaar moeders! Je hoeft niet perse een coachvraag te hebben, wat wel belangrijk is voor deze ronde, dat je je herkent in een van deze voorbeelden:

  • Je bent een harde werker die maar doorgaat ook als voel je dat het je soms te veel wordt, je geeft niet snel op.
  • Je bent een streber met hart voor de zaak of voor datgene wat je te doen hebt en je kan je helemaal focussen op je werk en cijfert jezelf regelmatig weg.
  • Je bent een echte helper, die altijd klaarstaat en een ander moet het wel heel bont maken wanneer jij nee zegt.

Stuk voor stuk allemaal hele mooie eigenschappen en kwaliteiten maar ze kunnen je op den duur wel opbreken. Herken je je in een van bovenstaande? En wil je tijdens een gratis Krachtig wandelcoach gesprek hiermee aan de slag door je verhaal te vertellen als moeder met ambitie? Ik beloof je dat je na afloop vol energie met nieuwe inzichten naar huis gaat.

 

Interesse in een krachtig wandelcoach gesprek?
Deze gesprekken zijn t.w.v. 97,- euro zijn 100% gratis en je hebt ook geen vervolgverplichtingen. (Echt niet!) Jij bepaald wat je met je nieuwe inzichten gaat doen en welke acties je wilt nemen om hieraan verder te werken. Denk aan het beginnen van een coachtraject, je verdiepen in een opleiding, boeken lezen, meelopen tijdens een Walkt to Talk, vul het maar in.

Hoe kom je in aanmerking?
Stuur een mailtje naar kim@spacemakercoaching.nl en geef aan dat je graag een afspraak wilt maken voor een gratis Krachtig Wandelcoach Gesprek. Graag ontvang ik je beschikbaarheid in Juli, Aug en Sept i.v.m. vakanties en welke dagen en tijden jou goed uitkomen?
Voor dit gesprek hoef je dus niet per se een coachvraag te hebben. Wil je mij laten weten in welk bovenstaand voorbeeld je jezelf herkent? En misschien heb je juist wel een hele concrete vraag of een gevoel dat je verder wilt onderzoeken en wil je hier concreet mee bezig gaan. Helemaal super ik lees het graag en kijk ernaar uit om samen met jou aan de wandel te gaan.

Hartelijke groet,
Kim Meijer

De wandelcoach voor moeders met ambitie

Recent Posts