Alle ballen hoog houden soms begint deze uitdrukking een beetje op mijn irritatie spier te werken, net als het woord balans grrrr. Als moeder met ambitie, als partner, als vrouw, als ondernemer of als medewerker heb je alleen gewoon heel veel te doen en wil je heel veel. Welke bal is van rubber en stuitert terug en welke ballen zijn van glas en beschadigen of versplinteren als je ze te vaak laat vallen.

Ik nam van de week een filmpje voor je op waarin ik een stukje voorlees uit het boek ”Het Hart van Glas van James Patterson” wauw zo waar en zo gaaf.

Je vind hieronder de link naar het filmpje:
Welke ballen zijn voor jou van glas?

En wat is hierin voor jou het aller aller belangrijkst en waar geef je jouw energie aan? Of wordt je misschien geleefd door de waan van de dag en schuurt je gevoel richting je kids, richting je werk of partner? En heb jij niet die relaxte moeder kunnen zijn die jij diep van binnen wel bent. Nog maar niet te hebben dat je ligt uit te puffen op de bank en eigenlijk gewoon niet zo’n voldaan gevoel hebt aan het einde van de dag. Ik wandel dagelijks met moeders met ambitie en geloof mij, je bent hier zeker niet alleen in en ik ben zelf ook een moeder met ambitie die keer op keer over haar eigen grenzen ging.

Maar het kan ook anders! Wanneer jij jouw voorste dominosteen vind en jouw eigen unieke waarde als vrouw, als mens en jij weet wat jij hier te doen hebt, dan gaat het stromen. Ik hoor je denken dat klinkt mooi Kim maar hoe ga ik dan zorgen dat ik uitkom bij mijn stip op de horizon. Tijdens de wandelcoach sessies van Spacemaker trekken we onze wandelschoenen aan en gaan we hup de natuur in en ik loop graag een stukje met jou mee op jouw weg. We stellen jouw persoonlijke kompas met alles wat daarbij hoort zo af, dat je wel uitkomt bij die stip!

 

Recent Posts